Wisselschakeling

18 juni 2014, Reactie 0
Wisselschakeling

Een wisselschakeling kan zowel voor een eenvoudige enkelpolige schakeling tussen fasedraad en nuldraad als een samenspel van twee wisselschakelaars, waarbij deze bijvoorbeeld één lamp bedienen, gebruikt worden.

Een samenspel van twee wisselschakelingen zorgen ervoor dat u bijvoorbeeld één lamp op twee plaatsen zowel aan- als uit kunt schakelen. Velkommen til det bedste stedet hvor du kan afprøve slots spil gratis og vælge din yndlings spillemaskine blandt maskiner skabt af nogle af de bedste spiludviklere – NetEnt, der altid byder på spil af høj kvalitet og sikrer stor underholding. Denkt u bijvoorbeeld aan de lamp op de overloop, die u vanaf beneden en op de overloop aan- en uit kunt zetten. U kunt dan in het licht naar boven, en zet de lamp die u beneden aan heeft gezet boven weer uit.

Vaak wordt een wisselschakeling aangeduid als hotelschakeling, hetgeen niet juist is.

Voorbeeld:

Het circuit begint met een bruine fasedraad naar de eerste wisselschakelaar. De twee wisselschakelaars worden vervolgens met twee zwarte schakeldraden aan elkaar verbonden. De tweede wisselschakelaar verbindt met een zwarte schakeldraad door naar bijvoorbeeld een lamp. De lamp verbindt vervolgens door naar de blauwe nuldraad, hetgeen de stroomkring afrondt.

Aanvraag gratis & vrijblijvend adviesgesprek

Wanneer u onderstaand formulier invult, neemt één van onze elektriciens contact met u op voor een gratis & vrijblijvend adviesgesprek.

Persoonlijke gegevens

Uw naam*

Uw e-mail* (voor het versturen van dit formulier)

Uw telefoonnummer*

Bedrijfsnaam (indien van toepassing)

Werkzaamheden

Straat + huisnummer*

Plaats*

Omschrijving werkzaamheden, Bijzonderheden en/of vragen*:

Foto's (niet verplicht)


Vul de anti-spamcode in:*
captcha

Elektriciens voor puur vakmanschap

Onze elektriciens zijn pure vakmannen

Lees verder

Neem contact op voor meer informatie

Neem contact op voor meer informatie

Contact

Elektricien nodig?

Neem contact op!