Franchise elektricien

Franchiseformule voor elektriciens

Passievolt is een gloednieuwe franchiseformule voor elektriciens. Omdat we met minimaal vijf aangesloten elektriciens verspreid over Nederland willen beginnen, bieden we de eerste elektriciens die zich aansluiten veel extra’s. Zo wordt een eventueel benodigde financiering voor je geregeld!

Via Passievolt staat je agenda vol met opdrachten, verdien je het dubbele van wanneer je in loondienst werkt en hoef je je geen zorgen te maken om alle rompslomp die normaliter bij het starten van een eigen bedrijf hoort. Toegang tot de formule is gratis!

Wil je de merknaam Passievolt niet voeren? Kijk dan op deze pagina voor werk voor ZZP.

Toelatingseisen

Relevante afgeronde opleiding elektrotechniek + relevante werkervaring. Middels de cursussen die op formuleniveau worden aangeboden zorg je ervoor dat je kennis op peil blijft.

Financieel

Als zelfstandig ondernemer in de elektrotechniek wil je maar één ding: een volle agenda. Op deze manier maximaliseer je immers je inkomsten. Daar onze fee afhankelijk is van hoe druk jij het hebt, helpen we je bij cliëntwerving.

Voor eventueel benodigde bedrijfsfinanciering werken wij samen met Sketch Corporate Finance Bv. Ze helpen zowel bij het samenstellen van een financieel plan alsook het aantrekken van de benodigde financiering.

Altijd al gedroomd om aan de slag te gaan als zelfstandig elektricien?

Daar de formule nieuw is kunnen we op deze pagina nog niet al te veel informatie plaatsen. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag over de mogelijkheden.

Vul onderstaand formulier in, bel naar 076-5875546 of mail ons via contact@passievolt.nl

Meer informatie - Passievolt franchiseformule
Persoonlijke gegevens

Achternaam*

Voornaam*

Geboortedatum*

Adresgegevens

Woonplaats*

Contactgevens

Telefoonnummer*

E-mailadres*

C.V.

Upload hier je C.V.

Overige

Bijzonderheden of vragen?

Vul de anti-spamcode in:*
captcha

Elektriciens voor puur vakmanschap

Onze elektriciens zijn pure vakmannen

Lees verder

Neem contact op voor meer informatie

Neem contact op voor meer informatie

Contact

Elektricien nodig?

Neem contact op!